a little of this, a little of that


sandkorn precis överallt,
snygga människor,
solbränna,
"smält sorbet",
strandminnen,
sötsaker,
sommar

it's not a fashion blog, it's a daydream


jag gillar secondhand och sidenband:
tre tröjor och gamla jeans omsydda à la kaycha,
för ibland har man inget bättre liv än att leka designer.


om hundra år är vi stjärndamm, min vän

jordgubbar, choklad och te (havremjölken är slut)
plus en snygg johnny depp (och ett feel-good-soundtrack)
lite längtan inför morgondagen (då det blir storstadsmys gånger två)
that's the way I like it
och på konsums anslagstavla sitter en lapp om någon som letar efter Gud


the hills are alive with the sound of music


igår
S: "jag känner mig så lesbisk idag"
det är inte lätt att må dåligt när man träffar L, S, M och C efter veckor av saknad. inte ens av för mycket paj- och fruktätande, eller av att hjärtat skriker efter christian i moulin rouge. att gå promenader i lundanatten och prata om saker med en sjuttonåring är dessutom underbart. och johnny depp är ju så snygg att man dör. iallafall somnar.



idag
visst kan man vakna av vackrare ljud än ett skränigt mobillarm, men det glöms snabbt bort av en frukost hos L bestående av juice, te, nygräddade baguetter och konstiga inlägg i postis. och att vara stressad och köra 64 kilometer i timmen i en timme kan också vara kul. nämnde jag att promenader i lund med en sjuttonåring är underbart även dagtid?
att sedan gå (fram och tillbaka, fram igen, och så ännu längre fram och tillbaka till fram), simma förbi en snygg kille (två gånger!), cykla till 200 meter efter trafikljuset och gå ännu mer gör en trött. men i brevlådan fanns iallafall tre brev till mig, varav ett gjorde mig rikare.

imorgon
ARB 6:00
Rast 0:30
och sen kanske en film eller två.

godnatt

tramptramp

min blogg är inte längre uppdaterad särskilt ofta. det kan bero på att
- jag inte haft orken att ens sätta på datorn..
- ..och när jag väl gjorde det gick den sönder.
- alexandra hade en mysig sommarfest på österlen. en liten fjällen-återupplevelse för gangstrarnas del, med tält och krabbelurfrukost. finns det något mysigare?


- äppelmunken carro blev myndig. (vem har tid att blogga då?) nej, istället blev det marrängsviss med chokladsås i stephaniemängder, paparazzifotografering, filmtittande och en sovande anja.

- jag har lyft kartonger och packat varor och varit trevlig och tjänat pengar på konsum. och tro det eller ej, men min lön är för bra; nu måste jag betala skatt och får mindre pengar än de 17400 man slipper skatteavdrag på. "du får ju tillbaka det i typ pension eller något.. fast okej, det blir typ ingenting egentligen" var min systers tröstande ord. menmen. jag är glad ändå, för det är ju faktiskt kul att vara överlägsen när gamla sunkiga skabbiga ringsjöare kommer och handlar.
- samma uppmuntrande syster tog med mig på en malmöturisting. vi upptäckte pildammsparken, espressohouse och kanalen via trampbåt. något som vi båda blev positivt överraskade av. dock struntade vi i våra roskildeplaner, "vi tar hela festivalen någon gång istället!"

- jag och carro nu kan stryka vårt "cykla till malmö" från vår detta-ska-vi-göra-för-det-är-coolt-lista. efter sex timmar i stekande sol är jag nu lika röd som min jobbskjorta, men kul var det!

och just nu är det sommarvärme, som är lika med sommarkänslor, som är lika med glädje. fast jag saknar mina gangstrar, det får nog snart bli en reunion..

en galen bild som en galen hälsning,
till alla galna människor jag saknar.

RSS 2.0