I ran away

jag är galen på riktigt.
i lördags sprang jag vilse i ett schlagertyst lund och blev rädd ända in i själen. men hann gjorde jag, tack vare adrenalin och en någorlunda hyfsad kondition.
i söndags var det grillat och en kaloribomb till tårta som gällde, och jag höll i en tusenlapp för första gången i mitt liv. en tobaksplanta står nu i mitt namn utanför huset, men "den går nog inte att använda".
igår blev jag blöt av regn och simbassängen på högevallsbadet. magen blev sedan alldeles för mätt av biff och våffla med mjukglass, men jag tycker om mina syskon.
inatt räknade jag kemi, vandrade runt på rummet och sov i cirka två timmar.
idag var jag inte död (det lär komma imorgon istället), men jag har räknat tangenskurvor utan att förstå, insett att jag helt enkelt är kass på engelska hörförståelser och köpt en efterlängtad, förvånansvärt billig, väska.
nu ska jag dricka te och försöka hitta tröttheten som antagligen finns där någonstans. sovmorgonen försvinner ju, tack vare lunchkonserten med rockgruppen. hrm.

"ibland gör man rätt, ibland gör man fel; lev med det."

stop to think

i hjärnan just nu
- efter att ha stressat, diskat, sjungit och dansat med 50-åringar en hel kväll är jag 400 kronor rikare. jag tackar och bugar och bockar åt christels föräldrar. nu kan jag ladda mitt rabattkort.
- på fredag eller måndag - mina syskon är ambivalenta - är det surprise surprise som gäller. är det utgång på g månntro?
- ibland är kemilektionerna sådär lagom mysiga. örjan är för söt.
- dagens roliga citat: "tänk er... att ni är en kyckling."
- schemalagd tid åt promenader mitt på dagen? ja tack! mina måndags- och torsdagshålor är vanligtvis lite för korta för att hinna med en tillräckligt energifyllande och tankebefriande runda.
- coldplay släpper sitt nya album den 13 juni. åh, vad jag längtar. violet hill går på repeat på min ipod och jag kan bara inte sluta lyssna på lost på internet. chris martin, lämna gwyneth och gift dig med mig!

pictures of deutschland

min artonårsdag var full av födelsedagssånger, trevligt folk, kramar och presenter. tack för det, och tack för några underbara dagar i ett förvånansvärt fint tyskland.


auf wiedersehen eller nåt i den stilen

imorgon bär det av.
väskan är packad, maten är fixad och jag har laddat upp med nyponglass. om ett dygn befinner jag och resten av NV06 oss på en körresa utan tillgång till svenska vanor.
och, jag kommer lämna sverige som sjuttonåring för att återvända som artonåring.
tänk vad en vistelse i tysklandet kan göra.

två vänner och en pannkakstårta

image47
illamåendet var det enda som hindrade oss från att äta upp allt, för gott var det. och för att inte slösa på resterna tog vi ut våra aggressioner på diverse skolämnen med x antal knivhugg. sen låg vi med fötterna mot himlen, bråkade om kalvinmjölken och bara mådde underbart. tacktacktack!

image48

valborgnollåtta




hejdå höör, hej LEL!
valborg var lika konstigt som en dröm och jag måste ha tappat min tidsuppfattning någonstans. men jag fick komplimanger för mitt köttval och kylan gjorde mig sådär lagom halvgalen. me gústalo.

sämst:
kallt som döden, alldeles för blåsigt och ingen sol någonstans.
linnea och stephanie svek herr grill. stackaren.
mina tändstickor försvann.
tågresan hem tog en evighet och lite till.

bäst:
att slippa störigt höörsfolk.
att stephanie är så kort att det ser kul ut när hon cyklar på andras cyklar.
kalle tillbaka i skåne!
sånghögen på gräset - jag älskar högar.
saras lägenhet. jag skulle kunna döda för att bo sådär mitt i smeten.
min och linneas vurpa runt en lyktstolpe.
att man kan grilla kladdkaka.
"alltså det är 5 kronor per minut!!"
att springa runt och toucha träden på clemenstorget.
glödgar.

idag vill jag se på film och äta chokladfondanter med mina gangstrar, för det är något av det bästa som finns.

RSS 2.0