it takes a fool to remain sane

oj vad lovet är för kort. jag skulle behöva minst två veckor till, att göra saker på. det skulle vara lagom - nu hinner man ju bara vila upp sig. men idag har jag iallafall skrivit sonett, ja oj vad jag har skrivit. noter har jag också skrivit; ackord med alla möjliga fula jobbiga färgningar. jag fasar provet, jag har nog aldrig fasat ett gehörsprov så mycket som just detta. men det löser sig till slut.. antar jag. däremot gillar jag att kolla på dåliga amerikanska komedier om dagarna. jag gillar inte ashley och mary-kate, men underhålla kan de på sitt eget lilla sätt.
nyår ser mörkt ut. jag är allmänt dissad av allt och alla, ja utom linnea då förstås. hon och jag får väl ha teparty i vår ensamhet, hellre det än att vara själv. you get so silly when you're lonely som ola salo så fint har formulerat sig.
för övrigt längtar jag tills nästa vecka, även om dagarna innan skolan börjar bara blir färre och färre. men vad gör väl det, man är väl optimist? ^_^


image4

i want none of this

det kommande jullovet kan både bli det bästa och det värsta någonsin.
jag hoppas såklart att det blir oförglömligt och långvarigt, för då har jag något att längta tillbaka till när skolan börjar och det skulle jag verkligen behöva. jag tänker för mycket på kvällarna, jag vrider och vänder på mig och täcket ligger stort och fluffigt och värmer, och ibland älskar jag det, ibland hatar jag det. men för tillfället är jag glad, gladare än på länge, medan radiohead håller mig sällskap tillsammans med en msn-kontakt.

imorgon kommer min storebror hem och det ska bli underbart. jag hoppas han har med sig lite julkänsla, för det behövs. på måndag är det julafton och det känns overkligare än någonsin.

god jul, gott folk.

a christmas carol

captain, oh captain!371992-5
vilken dåligt bra dag det har varit.
MVG i kemi, sluta tidigare än aldrig förr och bara sega i soffan; men också pluggångest, konstiga känslor och allmän trötthet. vad, hur, när, varför, mitt huvud är fullt av frågor omöjliga att besvara eftersom jag inte ens vet vilket svar jag är ute efter. jag vill så mycket, men samtidigt ingenting, jag har ingen aning om något och helst av allt skulle jag vilja åka iväg och göra något impulsivt, även om jag är feg. jag behöver förändring i min decembergråa tillvaro, jag behöver någon.
men på torsdag kommer iallafall min underbara syster, följt av storebror på söndag, och jag saknar dem båda två mer än jag kanske själv inser. julen är familjens högtid och det är nog mest därför jag tycker om den, även om jag vet att det inte blir som den där julen för bara några år sen, den bästa jag minns. (westlife/sinatra, pikmin, sidenshorts och trasig diskmaskin)
nostalgin fyller tomrummet i mig, jag både hatar och älskar den och de känslor den frambringar.

hej historieprov, jag hatar dig nu och föralltid



nixon

vissa dagar börjar dåligt men slutar bra.
idag var en sådan dag; jag vaknade med sprängande huvudvärk och en trötthet så stor att jag knappt orkade hålla ögonen öppna, och jag fick kunskapen att det är extremt jobbigt att ge sig ut i regnet när man helst av allt bara vill rulla ihop sig till en boll i sängen och drömma sig bort nån annanstans. inte blev det bättre av att spela ett trestruket ess i forte på min knarrande fiol och att mattetalen är emot en.
men allteftersom timmarna gick fick stepho, mim, ninja och chrissy mig på bättre humör, biologiredovisningarna lockade fram skrattet och idrottslektionen var jobbig men rolig.
imorgon ska jag sova tills jag vaknar för första gången på hur länge som helst, sen ska jag ta tag i fysiken, historian och svenskan och dansa afro power dance med detlef. och trots min stressade hjärna känns det ändå rätt bra; söndagens bakdag håller mig vid liv.

don't you smile like you smile unless you mean it

consolation prizes

mitt godisförbud är slut.
det firades med dödskallar och vampyrtänder på biologin,
med varm choklad, grädde och marshmallows på espressohouse med the gangstas,
och med familieguf och chilichoklad till wuthering heights.
och dagen har varit bra, bra, utan att jag riktigt vet varför.
och kemiprovet är gjort, vilket har lättat hela själen med hundratals ton. jag antar att den snart kommer vara ännu tyngre av Lolos historiegenomgångar, men innan dess ska jag, välförtjänt, vila från prov och läxor.
och jag längtar till söndag, för en gångs skull.


image4

RSS 2.0