livet är underbart

image18jag skäms över att säga att jag är uttråkad. på lov ska man inte vara uttråkad, och till och med lillekatten gav mig menande blickar. därför bestämde jag mig för att göra något åt det, och det resulterade i ett en timme långt hemmagjort friskis & svettispass framför en film på tv:n och sedan kaloriigentagning med hallonbåtar, överbliven tårta och en macka med grädde och hallon på (ibland får man konstiga idéer, men det var faktiskt rätt gott). nu känner jag mig lika tjock som igår, men det är ju påsk. och den lilla italienska killen (som nog är ungefär i min ålder nu) är så söt (ge mig honom!) att jag glömmer bort min runda mage för en stund.
imorgon ska jag läsa ut ringaren i notre-dame, vare sig jag vill det eller inte. belöningen får bli att stryka ännu en sak från plugga-listan. och att springa en runda i snöovädret.

Kommentarer
Postat av: ninja

jag blir impad av allt ditt tränande! och bilden var skitfin! och jag har inte ens läst en fjärdedel av ringaren i notre-dame. jag får väl ta o göra det nu :P

2008-03-23 @ 16:37:45
URL: http://inspiraatio.blogg.se
Postat av: miriam

jag borde verkligen viga hela dan i morgon åt att läsa alltså... kanske borde jag träna lite också, onyttigare person än mej får man leta efter. (hipp hurra för livet är underbart, och den lille killen

2008-03-23 @ 18:30:37
URL: http://miandthebear.blogg.se
Postat av: Linnea

påsken är till för att bli tjock på! hej ångest!

2008-03-23 @ 22:26:52
URL: http://rentawreck.blogg.se
Postat av: sara

åååh, älskar den filmen! går det att se den utan att gråta? jag har nog aldrig varit torr i ögonen efter att ha sett den.

du är värd att tjocka dig miriam! efter att ha läst NÄSTAN hela notre dame så är man det! :)
kramar!

2008-03-25 @ 18:58:19
URL: http://mypassingdays.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0